Internet

„Dunav osiguranje“ započinje prodaju polisa preko Interneta

Polise će građanima biti dostavljene u kratkom roku na željenu adresu

Kompanija „Dunav osiguranje“ započinje sa prodajom polisa putničkog zdravstvenog osiguranja preko Interneta. On-lajn prodaja osiguranja je pokrenuta kako bi polise bile što dostupnije građanima. Pojednostavljenje procedure prodaje, dostupnost usluga 24 časa dnevno i velika ušteda vremena glavne su prednosti on- lajn prodaje.

Urađen je potpuno novi sajt, jednostavan za upotrebu sa ciljem da se unapredi i modernizuje prodaja. Broj posetilaca sajta „Dunav osiguranja“ porastao je, sa 50 000 koliko ih je bilo 2004. godine – na 300 000. U Kompaniji „Dunav osiguranje“ moguće je i prijaviti štete preko Interneta 24 časa dnevno.

„Dunav osiguranje“ danas nudi 90 vrsta proizvoda iz svih oblasti osiguranja. Neprestano se radi na kreiranju novih prizvoda i osavremenjivanju postojeće ponude. Od 2. juna za putničko zdravstveno osiguranje suma pokrića nije više 30 000 već 35 000 evra, i gornja starosna granica se sa 75 pomerila na 80 godina.

2 thoughts on “„Dunav osiguranje“ započinje prodaju polisa preko Interneta

  1. Milivoj Pejin

    Preporucujem,da sa manje agitovanja prodaju papira radi izgradnje vetrogenerator
    zadrzite sve dok se najzvanicnije uverite, da je ulaganje proizvodno isplativo u
    vremenu makar ono koje EU i finanasijski sistemi mogu podrzavati.To sto se do sada uradilo na potvrdjivanju toga u sta ja sa nevericom ocekuje dobre rzultate je razlog zbog cega vam kao ozbiljnoj FIRMI pisem, da pazite sta i ko radi na poslovima tacnosti podataka za donosenje ODLUKA!Posle ce biti kasno,a o nevoljama za prodate papire necu ni da razmisljm.Ovo so se radi je politicka agitacija,a od nje se ne zivi i tesko jeposle imati i laki san.
    Pozdrav od Milivoja,bivseg osiguranika kod Vas! Prezivelo me vreme,da me i na dalje osiguravate,a to me upravo vise mobilise kao osnovau dobrog zdravlja.

Leave a Reply