Internet · Provajderi

12 meseci besplatnog ADSL-a iz Euneta za pravna lica

U cilju promovisanja Interneta i Internet poslovanja, a usled predstojećih novogodišnjih i Božićnih praznika, kompanija EUnet je svim novim pravnim licima pripremila specijalan poklon u vidu godinu dana korišćenja najkvalitetnijeg ADSL Interneta.

Uz ovaj paket, svaki korisnik dobija ADSL sa brzinom od 4 Mbps, kao i potpuno besplatno uvođenje, realizaciju i ADSL opremu na korišćenje. Korisnici će uštedeti i na telefonskim računima za inostrane pozive, jer ih očekuje poklon u iznosu od 2.400 dinara kredita ili do 8 sata besplatnog telefoniranja. EUnet korisnici su privilegovani i po tome što im tehnička podrška stoji na raspolaganju 24 sata dnevno 365 dana u godini, a mogu se odlučiti i za Premium podršku koja im omogućava prednost u obaveštenjima o stanju na mreži, popuste prilikom izlaska na teren, kao I poseban broj telefona.

Osim Interneta, u ponudi je i televizija najnovije generacije, IPTV. EUnet nudi 12 meseci korišćenja digitalne televizije za samo jedan dinar mesečno, a paket važi uz avansnu uplatu od 12 meseci i ugovornu obavezu od 24 meseca (osim IPTV-a koji se plaća na mesečnom nivou).

Postoji i mogućnost korišćenja Paketa 1 protoka 1024/128 Kbps sa istim dodatnim sadržajem uz avansnu uplatu od 12 meseci i ugovornu obavezu od 18 meseci korisnici dobijaju 6 meseci gratis. Akcija traje do 31. decembra 2010. godine

Leave a Reply