Internet · Provajderi

3CX i Beronet su sklopili strateško partnerstvo za pružanje kompletnih IP PBX rešenja

Sada i sertifikovana interoperabilnost između popularnih 3CX PBX rešenja za Windows i proizvoda kompanije BeroNet poznatih pod imenom Berofix – VoIP Gateway, garantuje klijentima miran san. 3CX – London, kompanija koja razvija najpopularniji PBX software namenjen Windows platformi – 3CX Phone System, i Beronet – industrijski lider u VoIP gateway opremi, Berlin – objavili su strateško i tehnološko partnerstvo, svojevrsnu simbiozu svojih najboljih proizvoda: 3CX software-bazirana IP-PBX rešenja i Berofix VoIP gateway-a. Partnerski sporazum obavezuje obe kompanije da ulažu u testiranje interoperabilnosti svojih proizvoda i da klijentima pružaju najbolja rešenja i proizvode, uz sveobuhvatnu garanciju kvaliteta oba proizvođača.

Ujedinjena i sertifikovana IP PBX i VoIP Gateway rešenja i proizvodi pružaju kompanijama trenutnu uštedu po instalaciji VoIP sistema, dok u isto vreme koriste postojeće ISDN linije. Na ovaj način se ostvaruje integracija rešenja u postojeći sistem bez velikih početnih troškova i postepen prelzak na potpunu VoIP funkcionalnost.

Berofix VoIP Gateway proizvodi su dostupni u vidu dopunskih kartica ili u vidu odvojenih, samostalnih uređaja. U oba slučaja ovi uređaji u potpunosti podržavaju virtuelna okruženja bez potrebe za dodatnim OS drajverima. Opseg počinje sa 4S0 (4BRI) i ide sve do 4E1 konekcije. Moguć je upgrade kartica čime se klijentima pruža dodatna fleksibilnost. GSM i Analogni interface modul se konstantno usavršava.

U sklopu globalne kampanje Sion Net će u promotivnom periodu nuditi ‘bundle’ – paket odabranih 3CX i Beronet proizvoda po promotivnim cenama. Za više informacija posetite Sion Net website ili nas kontaktirajte putem maila za sve informacije o 3CX-Beronet proizvodima i cenama.

“…Veoma smo zadovoljni ovom integracijom sa kompanijom Beronet imajući u vidu da su proizvodni programi obe kompanije savršeno kompatibilni i trenutno najbolji u svojoj klasi” izjavio je Nick Galea, CEO kompanije 3CX. “…Berofix VOIP Gateway uređaji su vrhunskog dizajna, pristupačni i fleksibilni. Zahvaljujući savršenom spoju sa 3CX rešenjima klijenti mogu da budu sigurni u svoj izbor, znajući da će dobiti najbolje od obe kompanije kako u vidu proizvoda tako i u vidu kompletne podrške.”

Leave a Reply