Internet · Provajderi

5 godina YU Portal-a

Verovatno ste mnogo puta tražili nešto na netu otvarajući desetine i stotine stranica koje ne zadovoljavaju u potpunosti pojam koji tražite. I sama ta puka prikazivanja nepotrebnih stranica na pretraživaču trebala bi da vas dovede da postavite YU Portal kao početnu stranicu. Zamisao pri njegovom nastanku je i bila da on sadrži sveobuhvatnu bazu linkova podeljenu na više celina i podstranica kako bi korisniku bila olakšana pretraga. Ovog meseca YU Portal slavi peti rođendan i za proteklo vreme značajno je razvijen i postignut najvažniji cilj, kvalitet i preglednost linkova, a osvežena je početna stranica , te novi dizajn i servisi.

Zahvaljujući kvalitetu portal je svakim danom sve posećeniji, tako da trenutno ima oko 10.000 poseta dnevno, a ovoliko interesovanje govori da je ideja portala na pravom putu, kao i da su se napori oko uređivanja ovakve stranice itekako isplatili.

Portal ima preko 70 podstranica najrazličitije sadržine i tematika tako da svako može da pronađe ponešto interesantno za sebe, kao i da postane urednik svoje podstranice na YU Portal-u (za ovo nije potrebno znanje programiranja ili slično sa obzirom da se administracija linkova vrši preko CMS-a).

Leave a Reply