Društvene mreže · Internet

7 najvećih YouTube zvezda!

Imena holivudskih i velikih muzičkih imena dobro su nam poznata, ali danas postoji i potpuno nova kategorija slavnih ličnosti sa kojima ljudi nisu toliko upoznati, ali koji dobijaju sve veću pažnju – to su YouTube zvezde!

Clipboarda

Velika pop imena poput Justina Biebera i grupe The Vamps proslavila su se zahvaljujući tome što su svoj talenat najpre pokazali na YouTube-u, njihovi snimci dostigli su na stotine hiljada pregleda za kratko vreme, a njihova lica postala su poznata i pre nego što su snimili prvi album. Predstavljamo vam neke od trenutno najvećih i najpopularnijih zvezda na YouTube-u, o kojima će se tek pričati.

1. Tylor Oakley

tyler oakley

Tyller je svoju YT karijeru započeo 2007. godine, a njegov prvi video pregledan je čak 70.000 puta! Danas može da se pohvali sa preko 300 videa, 164 miliona pregleda i preko 4,2 miliona pretplatnika. U svojim videima uglavnom se bavi temama kao što su pop kultura i prava LGBT populacije. Pogledaj njegeov kanal OVDE.

2. Ebony Day

ebony day

Sa samo 21 godinom, Ebony je već proglašena za prvog pobednika MTV nagrade za najboljeg novog izvođača koji nema potpisan ugovor sa izdavačkom kućom. Ne samo da ima neverovatan glas, već istovremeno ume da zabavi na hiljade svojih fanova svojim urnebesnim snimcima i inspirativnim porukama. Pogledaj njen kanal OVDE.

3. O2L

o2l

Ove šaljivdžije velika su imena u internet zajednici, a njihovi presmešni klipovi na duhovit način predstavljaju raznorazne teme, od pokušavanja da prepoznaju razne mirise, do saveta kako da pripremite telo za leto. Pogledaj njihov kanal OVDE.

4. Jacks Gap

jacks gap

Još preslatkih šaljivdžija! Ovi momci, predvođeni Jackom Harriesom kojeg vidite na fotografiji, počeli su ovaj video projekat nakon srednje škole, kada su napravili godinu dana pauze pre odlaska na fakultet. Kako su klipovi postigli veliki uspeh, nastavili su da objavljuju snimke i da oduševljavaju svoje fanove. Pogledaj njihov kanal OVDE.

5. Jenn McAllister

jenn mcallister

Jenn ima samo 17 godina, a već je nagrađivana YouTube glumica, blogerka i internet zvezda. Njeni klipovi broje preko 45 miliona pregleda, a broj fanova svakodnevno se povećava. Ova preslatka devojka zasigurno će te osvojiti svojim video blogovima u kojima govori o svemu i svačemu. Pogledaj njen kanal OVDE.

6. Teala Dunn

tealla dunn

Ova devojka je takođe sa samo 17 godina svojim simpatičnim klipovima, u kojima donosi brojne savete, između ostalih i one kako da postanete YouTube zvezda, osvojila veliki broj obožavalaca. Pogledaj njen kanal OVDE.

7. Lia Marie Johnson

lia marie johnson

Duhoviti klipovi ove mlade dame doneli su joj preko 35 miliona pregleda, a na njenom kanalu videćete je, između ostalog, i kako oponaša slavne ličnosti. Pogledaj njen kanal OVDE.

 

Leave a Reply