Internet

ABC Srbija: Digitalni udar u Beogradu

U Beogradu se 28.septembra održava veliki samit o digitalnim medijima

Prvi regionalni samit posvеćen digitalnim medijima održaće se u Beogradu 28. septembra, uz učešće najrelevantnijih imena – od Stiva Hermana, dugogodišnjeg glavnog urednika BBC Online News, od ove godine zaduženog i za razvoj BBC News na svim digitalnim platformama, do Vasile Baltaka, predsednika CEPIS, regionalnih lidera marketinga i digitalnih medija – do Filipa Pjećinskog ,potpredsednik Gemiusa i drugih. Samit otvara Vensan Dežer, šef Delegacije EU u Srbiji

Dugoočekivani skup, koji će na jednom mestu okupiti sve najreferentnije regionalne i evropske eksperte digitalnih medija, održaće se 28.septembra u beogradskom Kontinental hotelu, potvrđeno je iz centrale ABC Srbija.

Preko dvadeset govornika, medju kojima Jasna Matić, državni sekretar za Digitalnu agendu, Jan Jilek, predsednik IAB iz Hrvatske, Mojca Jarc, direktor Sektora za infrastrukturu slovenackog informatičkog društva, Marek Slačik, izvršni direktor marketinga Telenor, Srbija, Jelena Stojanović, direktor, Direkcija za komercijalne poslove, Telekom Srbija i drugi, biće na raspolaganju slušaocima tokom samita, ali i u opuštenom „Chillout“ druženju, koje sledi posle skupa.

Organizator ovog velikog skupa, ABC Srbija, koja tradicionalno organizuje regionalne medijske skupove na najvišem nivou, najavljuje razmenu znanja i iskustava marketinških i medijskih profesionalaca, uz korišćenje najsavremenijih informaciono-komunikacionih tehnologija.

Posebnu poslasticu predstavlja prvi „ChillOut Zone“ koji će moderirati neka od najistaknutijih imena iz sveta digitalnih medija, uz pokroviteljstvo IREX-a i Coca-Cola, gde će ograničenom broju prisutnih biti omogućeno da se lično upoznaju sa nekima od govornika, ali i da ponude svoje ideje, rešenja, predloge…

U toku je prijavljivanje, kotizacije se kreću od 3.000 do 9.000 dinara (za VIP goste), a ukupan broj prijavljenih je ograničen na 250.

Detaljne informacije i prijave za preostala mesta: www.abcsrbija.com ili [email protected]

Leave a Reply