Internet

adidas online igrica pruža mogućnost da otputuju u Brazil na Svetsko fudbalsko prvenstvo

Adidas predstavlja jedinstvenu online igricu koja igračima pruža priliku da osvoje putovanje i ulaznice za Svetsko prvenstvo u Brazilu gde će uživo moći da gledaju fudbalske akrobacije Lea Messija i drugih fudbalskih velikana.

Inovativna igrica može se zaigrati na linku – www.adidas.com/fastorfail. Online igrica, dostupna je u dva formata (za računare i mobilne telefone), a stavlja igrača u poziciju Lea Messija, pružajući mu priliku da oseti kako je to na terenu biti jedan od najboljih fudbalera na svetu.

adidas Messi

 

U igrici, igrači imaju priliku zaigrati i u novom modelu popularnih adidas adiZero™ f50 Messi kopački s kojima je fudbalska zvezda prvi put zaigrala u osmini finala UEFA Lige prvaka protiv Manchester Cityja.

Ove kopačke dolaze u kombinaciji zelene, plave, ružičaste, narandžaste i bele boje, te objedinjuju adidasove revolucionarne tehnologije s preciznom tehnikom izrade koja i doliči četverostrukom osvajaču Zlatne lopte. Teške samo 165 grama, adiZero™ f50 Messi kopačke jedne su od najlakših na tržištu.

Leave a Reply