Internet

Adriahost: Ostvarite 10% popusta za hosting usluge!

Kompanija Adriahost koja se bavi čitavim spektrom web usluga, od web hostinga, preko registracije domena do raznih SMS servisa, afirmisala se kao jedna od najpouzdanijih domaćih hosting servisa sa preko 10.000 zadovoljnih korisnika.

Web hosting

Adriahost garantujem 99% web hosting uptime, jer su njihovi serveri su pod stalnim nadzorom, a sigurnosni standardi su na najvišem nivou. A takođe ostvarujete dodatnu bezbednost, jer vrše nedeljni backup vašeg web sajta

Ukoliko već imate sajt i niste trenutno zadovoljni hostingom, Adriahost omogućava da lako pređete kod njih. Moguće je da niste upućeni u hosting i ne znate kako rade sajtovi ili je situacija komplikovana – u svakom slučaju pozovite Adriahost  i opustite se. Njihov tim za podršku će izvršiti besplatnu migraciju vašeg sajta na njihove servere u najkraćem mogućem vremenu.

Pri tome, podrška za hosting se pruža putem tiketa, a prosečno vreme odgovora je 15 minuta, a između ostalog na raspolaganju vam je i ogromna baza znanja ove hosting kompanije.

10% popusta na web hosting

Ukoliko ste mali preduzetnik ili bloger, idealan hosting paket za vas je Basic hosting koji će vas koštati samo 25€ na godišnjem nivou.  Za one koji imaju više web lokacija, a ukupno manje od 5 tu je Business hosting koji staje 69€, dok je za one najzahtevnije – web agencije i web preduzetnike  preporučen Business + hosting koji nema ograničenja u pogledu angažovanih resursa a cena mu je 139€.

migracja

Na sve ove cene možete ostvariti dodatih 10% popusta i dodatno uštedeti ukoliko poručite njihove usluge preko OVOG LINKA.

Leave a Reply