Internet · Provajderi

Agencija Beta pokrenula web portal EURAKTIV

Novinska agencija Beta pokreće internet-portal Euraktiv, čime će Srbija postati jedna od 12 zemalja Evrope u kojoj postoji ovaj vodeći evropski medij, specijalizovan za pitanja politike EU. Na internet stranici www.euractiv.rs od nedelje 19. septembra dostupne su sve relevantne informacije koje se tiču pridruživanja Srbije Evropskoj uniji, kao i najaktuelnije informacije o aktivnostima EU. Euraktiv Srbija je deo međunarodne informativne mreže, koja već godinama postoji u 10 zemalja EU i u Turskoj.

Uz izveštavanje o najaktuelnijim temama u vezi sa EU, portal Euraktiv nudi bogatu arhivu, kalendar najvažnijih predstojećih događaja, analize i intervjue relevantnih stručnjaka za evropska pitanja, kao i otvorenu komunikaciju sa pojedincima i organizacijama iz drugih evropskih zemalja. Portal Euraktiv namenjen je svima koji su zainteresovani za sveobuhvatne informacije o najvažnijim događajima i procesima koji imaju veze sa Evropskom unijom.

Euraktiv Srbija će pre svega biti posvećen izveštavanju o procesu pridruživanja Srbije Evropskoj uniji, kao i najvažnijim političkim, ekonomskim i društvenim pitanjima u samoj EU. Portal Euraktiv Srbija Novinska agencija Beta pokrenula je uz podršku Delegacije Evropske komisije u Srbiji.

Leave a Reply