Internet

Alpha Bank osvojila priznanje „STP Award“ za automatizovano vršenje finasijskih transakcija

Alpha Bank Srbija osvojila je prestižnu nagradu „STP Award“ (Straight-Through-Processing) koju tradicionalno svake godine  dodeljuje jedna od vodećih nemačkih i evropskih banaka Commerzbank za precizno, tačno i automatizovano vršenje finasijskih transakcija. Straight Through Processing je od ključnog značaja za korisnički servis, jer omogućava brzo, precizno i pouzdano izvršenje instrukcija za plaćanje.

alpha-bank

„Osvajanje “STP Award” znači da je Commerzbank, jedna od najuglednijih finansijskih institucija u Evropi, prepoznala potencijal i napore koje ABS  tim ulaže u unapređenje sistema poslovanja i u ljudske resurse. Naša Banka nastaviće i ubuduće da obezbeđuje vrhunske bankarske usluge svojim klijentima. Saradnja sa Commerzbank-om proteže se i na finansiranje trgovine jačajući na taj način trgovinske odnose Srbije i Nemačke u vremenima u kojima je modernizacija od ključne važnosti za stvaranje održive ekonomije”, izjavio je član Izvršnog odbora Alpha Bank Srbija Minas Atanasijadis, na ceremoniji uručenja nagrade.

 

To je četvrti put da Alpha Bank Srbija osvaja ovo značajno priznanje, što je rezultat konstantnog ulaganja u tehnologiju i edukaciju zaposlenih.

 

Leave a Reply