Internet · Provajderi

Apacer predstavio web alat za pretragu memorijskih modula

Apacer Technology BV pustio je novi alat za traženje memorija koji je dizajniran za veoma brz pristup željenim memorijskim modulima.

Da bi obezbedio još udobniji i brži e-Servis, Apacer-ov alat za traženje memorija omogućava krajnjem korisniku da lako pretražuje brend specifične memorijske module koji su potpuno kompatibilni sa sa specifikacijama proizvođača u samo nekoliko sekundi, postavljanjem jednog od četiri specijalnih uslova za pretraživanje:

  • Memorijska specifikacija
  • Brend sistema i/ili ime modela
  • Apacer Part Number ili
  • Memory Part Number proizvođača sistema

Apacer pretraživanje memorija automatski filtrira sve raspoložive memorijske module pogodne za vaš kompjuter i and prikuplja sve tražene informacije za nadogradnju vašeg sistema. Sa Apacer modulom za traženje više nemate potrebe da sami pretražujete specifikacije modula. Apacer to radi za vas.

Posetite link koji sledi i probajte Apacer-ov novi alat za traženje memorija. Ono što tražite je samo nekoliko klikova daleko.

Tokom meseca novembra Apacer Technology (EMEA) daje korisnicima mogućnost da osvoje Apacer proizvode popunjavanjem ukrštenice o traženju DRAM memorija

Leave a Reply