Internet · Provajderi

Apacerov novi sistem za naručivanje

Da bi obezbedio što udobniji i brži elektronski servis, Apacer koji je svetski lideru oblasti memorijskih modula, predstavio je početak rada svog AOS (Apacer Ordering System-a) koji odlično radi sa svim online platformama za naručivanje za memorijske module koji su brend-specifični. Ovaj sistem nudi Apacerovim poslovnim partnerima servis za lak i trenutan pristup za pretragu i naručivanje u samo par klikova mišem.

Apacerov tek aktiviran AOS websajt se ponosi kompletnom bazom podataka proizvoda brend-specifičnih memorijskih modula. Preko ovog AOS portala za naručivanje, Apacervi korisnici mogu da nađu brend-specifične memorijske module koji su potpuno kompatibilni sa specifikacijama proizvođača podešavajući online svoje specijalne uslove za pretragu – brend sistema, serijski broj modela sistema, serijski broj Apacer modula i serijski broj proizvođača dela – za samo nekoliko sekundi. Korisnici mogu da postave nalog za kupovinu na AOS websajtu čim prouče informacije o broju modela, ceni i njegove specifikacije, bitno ubrzavaljući posao u odnosu na dosadašnji ručni način rada.

Pored sistema za naručivanje u realnom vremenu i funkcija za pretragu, AOS sistem za naručivanje čak omogućava praćenje istorije naloga, koja se zove My Order i tu korisnik može udobno i brzo da prati status svoje narudžbine i da vidi svaki postavljeni nalog. Apacer takođe omogućava funkciju My Basket (korpa), koja je praktičan alat za organizovanje pre-order listi, gde detalji kupovine mogu da se zabeleže a da se ništa ne propusti. Osim toga, najnovija Secure Sockets Layer (SSL) enkripcija još doprinosi bezbednosti AOS sistema i sigurnosti prenosa podataka u kome su sve transakcije zaštićene, dajući tako korisnicima udobno, efikasno i sigurno okruženje za poslovanje.

U ovom trenutku, posvećeni AOS sistem naručivanje je ekskluzivno namenjen samo Apacer-ovim kupcima. Apacerovi kupci u svim regionima prodaje su dobrodošli da kontaktiraju lokalne predstavnike Apacera kako bi napravili svoj nalog i lozinku i uživali u još udobnijoj i efikasnijoj usluzi pri naručivanju.

Apacer Ordering System URL:

http://emea.apacer.com/en/products/memory_search.asp

Leave a Reply