E-servisi · Internet

Atos Worldline nudi novi metod internet plaćanja “WeXpay”

Kompanija “Atos Worldline” saopštila je da na globalnom nivou nudi nov i jednostavan inovativan metod plaćanja – “weXpay”, koji omogućava kupovinu na Internetu gotovinom, bez bankarskih kartica, čekova ili elektronskog transfera.

Rešenje je namenjeno za plaćanje manjih iznosa, ispunjava sve zahteve Internet kupaca, i koristi “Sips” elektronsko plaćanje na potpuno bezbedan način, navedeno je u saopštenju.

“WeXpay” je nov način plaćanja koji omogućava “onlajn” kupovinu kešom, bez potrebe da se otkriju lične ili finansijske informacije, izbegavajući tako rizik od prevare. Sistem je jednostavan i za njegovo korišćenje nije potreban bankarski račun.

Ova nova metoda plaćanja, “Sips” rešenje za elektronsko plaćanje, omogućava prodavcima da odgovore na zahteve velikog broja klijenata uključujući ljude koji ne poseduju bankovni račun, one koji nerado koriste svoje bankovne kartice “onlajn”.

Sve što kupac treba da uradi je da zameni potreban novac za kartu (nosi jedinstveni kod) na jednom od prodajnih mesta “weXpay” mreže (kiosci sa novinama), a zatim jednostavno njome kupuje “onlajn”.

– “Atos Worldline” je integrisao “weXpay” u “Sips” rešenje za elektronsko plaćanje kako bi omogućio pristup inovativnoj metodi plaćanja. Trideset hiljada trgovaca koji koriste “Sips” rešenje za elektronsko plaćanje, bilo direktno ili preko naših bankarskih partnera, može lako da aktivira “weXpay” bez ikakvih troškova instalacije – izjavio je direktor bankarstva, finansija i osiguranja kompanije “Atos Worldline” Paskal Dehauši.

Leave a Reply