Internet

Aukcijski sajt Limundo sprema proširenje

Limundo, vlasnik sajtova za onlajn trgovinu Limundo.com i Kupindo.com, najavila je danas da razmišlja o širenju u zemljama bivše SFRJ, kao i o otvaranju internet domena za iznajmljivanje proizvoda

Prema rečima direktora Vladimira Nikolića sajta Limundo.com, na kome se vrši aukcijska prodaja predmeta, beleži oko 200.000 poseta i 7.000 uspešnih prodaja dnevno.

Na konferenciji za novinare u Medija centru, Nikolić je izjavio da ova kompanija „želi da korisnicima otvori mogućnost iznajmljivanja predmeta“, kao i da se „već dugo razmišlja“ o širenju u zemljama bivše Jugoslavije.

Govoreći o sajtu Kupindo.com, na kome maloprodajna preduzeća besplatno predstavljaju svoj asortiman potrošačima, menadžerka ovog domena Marina Bošković istakla je značaj sistema ocienjivanja prodavaca od strane potrošača, jer se „na sajtu transparentno vidi ko je kakav prodavac“.

Limundo.com je sajt na kome se registrovanim korisnicima omogućuje aukcijska prodaja raznovrsnih predmeta, te je tako 2007. godine na ovom sajtu prodat bager Ljubisava Đokića, poznatog kao Džo Bagerista, za sumu od 100.000 evra.

Leave a Reply