Internet

Austrijska Styria u digitalnoj ekspanziji

Ulaskom u 2014., austrijska Styria novim akvizicijama nastavlja sa širenjem poslovanja i uticaja u susednoj Hrvatskoj.

Interes digitalnog tima pobudili su web servisi jelovnik.hrpopustolovac.hr i mojkvart.hr, sa kojima su sklopljeni ugovori o kupovini ili preuzimanju udela u vlasništvu. Web servis za naručivanje hrane, jelovnik.hr tako je danas u 100 %-tnom vlasništvu 24sata d.o.o. koji ga je otkupio od kompanije Video Media d.o.o. u vlasništvu Bojana Bernika, u čije projekte spadaju i portali 1klik.hr i automobili.hr.

styria

Portal popustolovac.hr nudi informacije o akcijskim ponudama 40-tak hrvatskih trgovačkih lanaca. Mojkvart.hr – vodeći poslovni pretraživač u Hrvatskoj – s radom je započeo još 2005. godine, a svojim korisnicima omogućava brzo pronalaženje proizvoda i kompanija u njihovoj blizini, a potencijalnim kupcima – prezentaciju usluga malih i srednjih preduzetnika.

Styria je u Hrvatskoj najjači korporativni medij sa dosegom do 2.000.000 čitalaca dnevno – što kroz tiraž, a što kroz digitalne kanale. Vlasnik je najčitanijih dnevnih novina, najposjećenijeg news portala i televizije 24sata, najrelevantnijeg hrvatskog dnevnika Večernji list i lidera među poslovnim izdanjima Poslovnog dnevnika, zatim najvećeg hrvatskog on-line oglasnika njuskalo.hr i specijalizovanih online izdanja.

Leave a Reply