Internet

AUTO REPUBLIKA novi forum ljubitelja automobila

Pušten je u rad prvi forum namenjen isključivo ljubiteljima automobila pod nazivom AUTO REPUBLIKA ( www.autorepublika.rs ). Ideja je nastala iza zatvorenih vrata nekolicine zaljubljenika u automobilizam u nadi da svoja iskustva, pasiju, strast prema automobilima podeliti sa drugima.

Ciljna grupa su okoreli ljubitelji automobila, sa te strane forum se bavi svim onim stavkama koje su vezane za auto industriju. Broj podforuma na forumu je ograničen i veoma selektivno postavljen na noge. Sitne poprave i diskusije bazirane na redovnim servisima i sličnim jednostavnim upitima koje svaki zaljubljenik u automobile verovatno već zna unapred, neće biti fokus AUTO REPUBLIKA foruma.

autorepublika

Pomoć oko aftermarket upgrade-a i održavanja, styling i ulepšavanje, poboljšanje performansi motora, diskusije o novitetima, novim i starim tehnologijama, zakonima u saobraćaju i na kraju predstavljanju automobila naših članova i diskusija bazirana na tome biće glavni i osnovni fokusi AUTO REPUBLIKA foruma. Jednostavno AUTO REPUBLIKA forum je mesto za sve one kojima automobil nije samo prevozno sredstvo, AUTO REPEPUBLIKA je mesto ljubitelja automobila.

0 thoughts on “AUTO REPUBLIKA novi forum ljubitelja automobila

Leave a Reply