Internet

Autopijaca.com – prvi sajt za prodaju automobila u Srbiji sa Android aplikacijom

Autopijaca.com, specijalizovan za prodaju i oglašavanje polovnih automobila, prvi je sajt u Srbiji koji svojim korisnicima nudi besplatnu mobilnu aplikaciju za Google Android pod nazivom “Autopijaca” za brži pristup i lakši pregled auto oglasa za prodaju polovnih vozila.

Prateći najpopularnije softverske trendove i koristeći nove tehnologije Autopijaca.com je omogućila svojim korisnicima putem Android aplikacije “Autopijaca” brži pristup i lakši pregled auto oglasa objavljenih na sajtu www.autopijaca.com, kao i praćenje novosti na ovoj virtualnoj auto pijaci preko mobilnog telefona. Uz pretragu aktivnih oglasa, kojih u proseku ima preko 2000, i pregled kataloga sa 30000 modela novih automobila, putem aplikacije dostupna je i služba za podršku 24 časa dnevno svakog dana.

Aplikacija “Autopijaca” odmah je prihvaćena od strane Google Android Marketa (Google Play), zvanične prodavnice Android mobilnih aplikacija, zadovoljavajući sve bezbednosne, kvalitativne i razvojne zahteve ove prodavnice. Android aplikacija “Autopijaca” u potpunosti je besplatna za preuzimanje i dostupna je svim korisnicima Interneta i vlasnicima telefona koji  podržavaju Google Android operativni sistem i može se preuzeti preko Android Marketa, a od nedavno dostupna je i preko Telenor shop-a.

Ovo je prva i osnovna verzija aplikacije koja služi za pregled najnovijih oglasa koju je prezentovala Autopijaca.com, ali već je u najavi nova verzija sa implementacijom naprednih sadržaja portala.

Pored toga što je prvi sajt u Srbiji koji je prezentovao Android aplikaciju za auto oglašavanje, Autopijaca.com je takođe prvi sajt u Srbiji za prodaju automobila koji je za korisnike tablet uređaja bez Android operativnih sistema i Nokia OVI aplikacija napravio mobilnu verziju sajta na adresim.autopijaca.com.

Autopijaca.com je veb sajt specijalizovan za online oglašavanje polovnih automobila, motora, transportnih vozila i autodelova svih proizvođača. Svojim klijentima Autopijaca.com nudi pouzdanu platformu za kupovinu i prodaju vozila, osiguravajući pritom brzu prodaju i uspešnu potražnju. Servis oglašavanja je veoma jednostavan za korišćenje, prilagođen za detaljnu pretragu oglasa, dopunjen mnoštvom korisnih informacija, saveta i dodatnih usluga i potpuno je besplatan za fizička i pravna lica.

Leave a Reply