Internet

Avon Gift advisor nova web aplikacija koja pomaže u izboru savršenog poklona

U susret čaroliji novogodišnjih praznika i danima darivanja poklona, kompanija Avon Srbija pokrenula je aplikaciju Avon Gift advisor, koja pomaže u odabiru savršenog poklona. Specijalno dizajniran program namenjen je svima koji žele da na zabavan i jednostavan način odaberu idealan poklon kojim će obradovati dragu osobu.

Aplikacija je dostupna na zvaničnoj stranici kompanije Avon Srbija, a mehanizam funkcionisanja je veoma jednostavan. Sve što je potrebno je da posetite sajt i kliknete na Avon Gift advisor. Postoje tri načina za odabir poklona: putem Facebook društvene mreže, popunjavanjem ankete ili pregledom najpopularnijh poklona.

avon

Korišćenjem Facebook naloga, korisnik ima mogućnost da odabere osobu iz liste svojih prijatelja. Nakon nekoliko sekundi program daje savršene poklon ideje zasnovane na interesovanjima i aktivnostima Facebook prijatelja. Drugi način podrazumeva popunjavanje ankete u samo pet koraka, a rezultat obuhvata nekoliko personalizovanih predloga poklona na osnovu generisanih odgovora. Kao poslednja ali ne manje atraktivna opcija je pregled najprodavanijih proizvoda koji će savršeno odgovarati osobi kojoj su namenjeni.

Biranje savršenog poklona nekad predstavlja pravu agoniju, naročito ukoliko osobu kojoj je namenjen ne poznajemo dovoljno ili kad nemamo vremena za odabir onog pravog koji će izmamiti osmeh na licu. Neka Avon Gift Advisor postane tvoj omiljeni saputnik u biranju darova za porodicu, prijatelje, kolege i voljene osobe.

Leave a Reply