Internet

Beskamatni kredit za kupovinu polovnjaka preko sajta MojAuto.rs

Crédit Agricole banka je u saradnji sa MojAuto.rs sajtom za auto oglase, pripremila specijalnu ponudu beskamatnog kredita za kreditiranje kupovine polovnih vozila pod nazivom „MojAuto Beskamatni kredit“.

Ovu atraktivnu ponudu čini proizvod indeksiran u evrima sa fiksnim mesečnim ratama i nominalnom kamatnom stopom od 0%, a kredit se odobrava sa rokom otplate od 13 do 42 meseca uz minimalno učešće klijenta od 30%. Troškovi obrade kredita iznose 0%, nema troškova održavanja kredita tokom otplate, kao ni troškova delimične ili prevremene otplate kredita.

„MojAuto Beskamatni kredit“ može da se ostvari u nekoliko jednostavnih koraka koji uključuju da se prvo na sajtu MojAuto.rs pronađe željeni automobil i za njega popuni prijava na istoj stranici. Klijent nakon toga dobija jedinstveni broj prijave koji stiže ili na mail ili na SMS. Prodavcu automobila na auto placu pokaže se jedinstveni broj kako bi mogao da ugovori „MojAuto Beskamatni kredit“i sa njim se direktno ugovara cena vozila, iz koje proizilazi koliko učešće i koliko rata klijent želi da mesečno plaća. Nakon što je dogovor postignut, prodavac klijenta dalje upućuje u proceduru odobravanja kredita – za dan.

Uslovi kredita:

Valuta kredita: RSD indeksiran u EUR
Kriterijumi za indeksiranje: indeksiran u EUR
Iznos kredita: 1.000 EUR – 25.000 EUR
Period otplate: 13 meseci – 42 meseca
Minimalno učešće: 30%
Nominalana kamatna stopa: 0%

Bez troškova obrade kredita
Bez troškova delimične ili preveremene otplate

Reprezenatativni primer:

Cena automobila: 4.000 EUR Učešće: 1.200 EUR
Iznos kredita: 2.800 EUR
Period otplate: 42 meseca
NKS: 0%* Rata: 66,67 EUR
EKS: 1,36%

*Kamatna stopa je fiksna. EKS obračunat na dan 17.06.2014. Dospeće rate svakog 5. u mesecu. U EKS ulaze troškovi menica: 50,00 RSD, troškovi izveštaja kreditnog biroa: 246,00 RSD, trošak održavanja računa 190,00 RSD mesečno za klijente bez zarade u CAS.

Leave a Reply