Internet

Bespilotne letelice omogućavaju internet korisnicima putovanja celim svetom

Na internetu se pojavio novi sajt namenjen interaktivnim putovanjima. Svi internet korisnici, koji to žele, mogu da razgledaju razne gradove sveta iz ptičje perspektive. Svi video snimci, koji se nalaze na sajtu snimljeni su uz pomoć bespilotnih letelica.

Na interaktivnoj karti sajta Na internetu se pojavio novi sajt namenjen interaktivnim putovanjima. Svi internet korisnici, koji to žele, mogu da razgledaju razne gradove sveta iz ptičje perspektive. Svi video snimci, koji se nalaze na sajtu snimljeni su uz pomoć bespilotnih letelica.

dron

Na interaktivnoj karti sajta TravelByDrone nalaze se zastavice, klikom na njih, korisnik dospeva na stranicu sa videom željene oblasti. Osim toga korisnici se pozivaju da postave svoj video, ako ispune sve uslove. Video snimci snimljeni vojnim bespilotnim letelicama neće se uzimati u obzir. nalaze se zastavice, klikom na njih, korisnik dospeva na stranicu sa videom željene oblasti. Osim toga korisnici se pozivaju da postave svoj video, ako ispune sve uslove. Video snimci snimljeni vojnim bespilotnim letelicama neće se uzimati u obzir. 

Leave a Reply