telenor_internet
Internet

Besplatan bežični Internet u domaćim autobusima “Veolia”

Putnici na međugradskim i međunarodnim linijama autobuskog prevoznika “Veolia transport Litas” iz Požarevca, od danas mogu da koriste besplatno i neograničeno Internet na svojim pametnim mobilnim telefonima i laptop računarima, objavilo je to preduzeće.

Kako je navedeno, zahvaljujući saradnji sa kompanijom “Telenor”, prvi put u Srbiji će putnici moći da koriste ovu uslugu tokom vožnje. Projekat će u prvoj fazi biti realizovan u ukupno 40 vozila, a besplatni Internet će u svakom od tih vozila moći da istovremeno koristi do 10 putnika.

– Ovim projektom želeli smo da na srpsko tržište uvedemo tehničke standarde koje “Veolia” već obezbeđuje za milione svojih korisnika širom sveta. Srpski putnici zaslužuju najbolju moguću uslugu, a mi ćemo se potruditi da ispunimo njihova očekivanja – rekao je Klas Gothold (Claes Gotthold), generalni direktor “Veolia Transport Srbija”.

Kompanija “Veolia Transport Litas” u decembru prošle godine dobila je nagradu Privredne komore Srbije za doprinos razvoju i unapređenju privrede za 2011. godinu. U toku prethodne godine, investirano je u 37 novih autobusa, kupljenih od domaćih proizvođača. “Veolia” u Srbiji, sa 140 domaćih i međunarodnih linija, preveze oko osam miliona putnika godišnje, i deo je kompanije “Veolia Transdev”, svetskog lidera u javnom prevozu putnika.

Leave a Reply