Internet

Besplatan internet za Nišlije

Zahvaljujući nastavku dugogodišnje saradnje Telenora i Kancelarije za mlade grada Niša, građani ovog grada moći će besplatno da koriste internet u parku Petra Bojovića.
Sve Nišlije i posetioci grada moći će u svakom trenutku da se informišu, međusobno komuniciraju i pretražuju internet na svojim telefonima, tabletima i drugim pametnim uređajima, a da istovremeno budu okruženi prirodom.

„Danas savremeno društvo ne bi moglo da zamisli ni dan bez sredstava za komunikaciju i razmenu poruka. Tehnološki razvoj uveo nas je u novu eru interneta, koji omogućava ljudima da informacije razmenjuju u realnom vremenu. Akcijom Telenora, kao društveno odgovorne kompanije, i Kancelarije za mlade Grada Niša park Petra Bojovića biće pokriven besplatnom internet mrežom. Svi naši sugrađani moći će da komuniciraju putem svojih uređaja i nadam se da je ovo samo još jedna u nizu zajedničkih akcija koje ćemo realizovati“, kaže dr Zoran Perišić, gradonačelnik Niša.

telenor nis

Niš je jedan od prvih gradova u Srbiji, u kojem je Telenor još 2008. godine otvorio internet park. Besplatan pristup internetu na otvorenom gradove u Srbiji približava svetskim metropolama, i istovremeno doprinosi širenju informatičke pismenosti.

Besplatan pristup internetu u Telenor Pametnoj mreži omogućen je svim posetiocima 17 parkova u Nišu, Preševu, Kragujevcu, Subotici, Kikindi, Leskovcu, Sremskoj Mitrovici i Beogradu.

Leave a Reply