Internet · Operateri

Besplatan online album sa sličicama London 2012

Svi ljubitelji sporta besplatno mogu sakupljati sličice za onlajn album London 2012 zahvaljujući saradnji Telenora, generalnog sponzora Olimpijskog tima Srbije, i sajta B92.

Album London 2012 sadrži ukupno 335 sličica, a zadatak korisnika je da redovno posećuju sajt B92, sakupljaju sličice, menjaju duplikate i popunjavaju album. Dovoljno je da korisnik unese tražene podatke, kreira korisničko ime i lozinku, i postaće vlasnik svog albuma. Nagrade za prvih troje su Huawei Ascend P1 (za onog ko prvi popuni album), Huawei Ascend G300 (za drugo mesto), Huawei Ascend Y200 (za treće mesto), dok će prvih deset dobiti i po jedan olimpijski paket za navijanje.

Album London 2012 biće dostupan do 20. avgusta na Internet adresi 
http://igre.b92.net/album/olimpijada.php?section=home
, a svoju „kesicu“ koja sadrži šest sličica korisnik može preuzeti jednom u četiri sata (u periodima od 00-04, 04-08, 08-12, 12-16, 16-20, 20-24). Nakon preuzimanja „kesice“ otvara se ekran sa pet sličica, koje se potom raspoređuju u album ili u paket duplikata.

Sličice je moguće preuzeti na kioscima, kojih ima sedam. Svaki od prodavaca je personalizovan i kupac može po svojim osobinama da bira gde želi da kupi sličice. Takođe, uz svaki kiosk stoji statistika koja prati koliko ga često korisnik posećuje i koliki je procenat sličica koje mu nedostaju u odnosu na duplikate pronađene kada je baš tu „kupovao”.

Odlaskom na stranicu za razmenu korisnik može svoje duplikate da ustupi drugim učesnicima u zamenu za njihove sličice, koje se menjaju isključivo jedan za jedan.

Učesnici koji popune ceo album dobiće mogućnost njegovog preuzimanja u PDF formatu.

Kompanija Telenor je drugi ciklus zaredom generalni sponzor Olimpijskog tima Srbije, dok u pripremama za Olimpijske igre u Londonu dodatno stipendira 12 srpskih sportista. Onlajn album London 2012 je samo jedna od aktivnosti koje je Telenor organizovao u cilju dodatnog promovisanja Olimpijskog tima Srbije.

Leave a Reply