Internet · Operateri

Besplatan servis i internet “Prvenstvo uživo” u Telenor mreži

Svetsko fudbalsko prvenstvo u Brazilu od danas je mnogo bliže uz novi sportski digitalni servis „Prvenstvo uživo“. Ovaj servis je besplatan na telefonu, tabletu i računaru za sve korisnike u Srbiji, bez obzira na to koju mrežu koriste. Za one koji mu pristupaju putem Telenor Pametne mreže internet saobraćaj se ne naplaćuje.

Korisnici za vreme trajanja šampionata, od 12. juna do 13. jula, mogu da prate sve pojedinosti u vezi sa utakmicama. Atraktivne i inovativne animacije približiće im dešavanja na terenu i istovremeno pružiti detaljan uvid u statističke podatke mečeva.Golovi, pozicije igrača, žuti i crveni kartoni – svaki detalj je jasno vidljiv, sadržaji su pregledni, a aplikacija je izuzetno laka za korišćenje.

prvenstvo-uzivo

Servisu „Prvenstvo uživo” pristupa se putem sajta prvenstvouzivo.telenor.rs. i aktivacijom polja „start“, a na sajtu se mogu naći i uputstva za korišćenje.

Telenor na ovaj način želi ljubiteljima sporta da približi sve detalje sa najznačajnijeg sportskog događaja godine, a namera je da ovakvi i slični servisi budu korisnicima na raspolaganju i ubuduće.

One thought on “Besplatan servis i internet “Prvenstvo uživo” u Telenor mreži

  1. Dejan R. Popovic, dipl. inz.

    Uveren sam da “Telenor” ostvaruje pravo pristup najvažnijem događaju – Svetskom prvenstvu u fudbalu, u Brazilu, 2014. godine, u skladu sa clanom 71. stav 2. Zakona o radiodifuziji (http://www.paragraf.rs/propisi/zakon_o_radiodifuziji.html). Taj stav glasi:

    “Emiter koji ima isključivo pravo prenosa događaja koji su obuhvaćeni listom iz stava 1. ovog člana, dužan je da svim drugim zainteresovanim emiterima dozvoli i omogući da snime i emituju kratke izveštaje sa tog događaja u trajanju do devedeset sekundi koji će sadržati i autentičnu sliku i ton sa takvog događaja.”

Leave a Reply