Internet · Operateri

Besplatan Telenor Internet u parku Konak Vladike Nikolaja u Kraljevu

Park Konak Vladike Nikolaja u Kraljevu danas je dobio besplatan Telenor Internet. Građani Kraljeva će naredna tri meseca moći besplatno da pretražuju Internet stranice sedeći u prirodi. Ovaj park sedmi je u našoj zemlji koji je ove godine dobio besplatan Telenor Internet, a prethodili su mu parkovi u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Telenor u Srbiji, sprovođenjem projekta Internet parkovi, doprinosi da se i naša zemlja ubrzano priključi grupi razvijenih zemalja, jer upravo dostupnost Interneta i informatička pismenost već godinama na najbolji način odražavaju razvijenost jednog društva.

Kompanija Telenor pripremila je idejna rešenja za sve Internet parkove pojedinačno, postavila opremu i brinuće o njenom održavanju.

„Kraljevo je prošle godine dobilo mural umetničke grupe Krš u okviru projekta „Pokreni grad“ kao rezultat odlične saradnje sa gradskom upravom. Prošle godine su Kraljevčani već bili u prilici da besplatno koriste Telenor Internet, što smo im omogućili i ovog leta. Napredak manjih sredina jedno je od važnijih pitanja koje želimo da pokrenemo ovom akcijom, a uspešna saradnja sa gradskim vlastima doprinosi tome“, kaže Bred Biblo, direktor prodaje i distribucije u Telenoru.

Srbija je u junu prošle godine dobila svoj prvi Internet park u istoriji, u Studentskom parku u Beogradu, a park kod Doma društvenih u Kraljevu bio je prvi koji je Telenor otvorio u ovom gradu.

„Nema sumnje da će ovogodišnji Internet park biti još jedna dobra stvar za naše sugrađane, koju smo im omogućili kroz uspešnu i dugu saradnju sa kompanijom Telenor. Na ovaj način Kraljevo je napravilo još jedan korak na putu svog urbanog razvoja“, kaže Ljubiša Simović, gradonačelnik Kraljeva.
Koncept Internet parkova postoji već godinama u mnogim gradovima širom sveta, a zahvaljujući Telenor Internetu približen je i građanima Srbije, drugu godinu za redom.

Telenor je sedmi po veličini svetski mobilni operator na svetu sa 166 miliona korisnika, od čega 2,863 miliona u Srbiji. Ova kompanija uživa ugled inovatora u oblasti mobilne telefonije. Nakon investicije od 1.513 milijardi evra, koja je proglašena i najvećom pojedinačnom investicijom u jugoistočnoj Evropi, Telenor zvanično posluje u Srbiji od 1. septembra 2006. godine.

2 thoughts on “Besplatan Telenor Internet u parku Konak Vladike Nikolaja u Kraljevu

  1. srdjan

    ……….mislim da je mesto za ovakvu stvar potpuni promasaj kao i trg sa fontanom ( kako ga zovu kraljevcani GOLI OTOK)……………. bolje premestite ivu internet nakazu na goli otok ( trg ispred doma vojske) tamo mu je mesto ….

Leave a Reply