Internet

Besplatan webinar od Etargeta: šta je PPC i kako moze da mi pomogne?

Kada su vremena teška preduzeća jednostavno ne mogu da suspenduju svoje marketinške aktivnosti, da rizikuju da izgube postojeće kupce i zanemare svoj udeo u tržištu ili da “zamrznu” marketing dok kriza ne prođe.

Zato otkako je kriza počela onlajn marketeri ne prestaju da izlaze sa novim rešenjima – traži se što bolji i što održiviji media mix. PPC je moćan način da kompanije koje to žele da učestvuju u tržištu. Izlaskom na web može da se dobije mnogo publike za malo novca.

Pred vama je prvi od 3 besplatna Etarget webinara o PPC reklami.

1. saznajte šta je kontekstualno oglašavanje;

2. pogledajte kako nalazimo kupca za vas;

3. naučite da razlikujete SEO i SEM od PPC i kako da dobijete najbolji rezultat.

Prijavite se za besplatan webinar na Etarget blogu, ostavite svoje podatke ovde i sačekajte email sa informacijama za pristup.

Šta je webinar

Webinar je interaktivna prezentacija UŽIVO putem Interneta. Ovakva forma predavanja i obuke omogućava da veliki broj učesnika istovremeno može da prati prezentaciju na kompjuterima, uz uštedu vremena i sredstava i mogućnost potpune interakcije između prezentatora i publike. Ovo je on-demand webinar urađen u saradnji sa Edge. On-demand (na zahtev) znači da ga možete pogledati onda kada vi to želite, od kuće ili sa posla, tokom vikenda ili noću.

Leave a Reply