Internet

Besplatna Wi-Fi mreža na više od 500 lokacija u Srbiji

Kompanija SBB predstavila je UNIFI mrežu, koja omogućava besplatno korišćenje Wi-Fi mreže i automatsko konektovanje na više od 500 lokacija u Beogradu i drugim gradovima Srbije.

Na koji način se pristupa mreži, ko sve može da je koristi, koje sve lokacije su pokrivene a koje će tek biti, kao i koje dodatne povoljnosti očekuju korisnike SBB-a u zemlji i van nje, predstavio je Nikola Perić, menadžer za razvoj proizvoda kompanije SBB, saopštili su iz te kompanije.
– Jednom se povežite na UNIFI i bićete automatski konektovati svaki sledeći put kad se nađete na nekoj od 500 lokacija u Beogradu i drugim gradovima. Na “Unifi” se može povezati sa 5 različitih uređaja, od kojih 3 mogu biti povezana u isto vreme – navedeno je na sajtu SBB-a.

Besplatan internet i automatsko povezivanje na preko 500 lokacija.

Više nema potrebe da uvek iznova tražite i unosite korisničko ime i lozinku kada hoćete da se povežete na WiFi van kuće ili da plaćate 3G internet! Povežite se samo jednom na UNIFI i bićete automatski konektovani svaki put kad se nađete na nekoj od preko 500 lokacija u Beogradu i drugim gradovima!

Postujete, tvitujete, surfujete, igrajte igrice ili gledajte omiljenu seriju na D3 GO kad god se nađete u dometu UNIFI mreže, besplatno i sa automatskim povezivanjem. Na UNIFI se možete povezati sa 5 različitih uređaja, od kojih 3 mogu biti povezana u isto vreme.

KO MOŽE DA KORISTI UNIFI MREŽU?

Svi SBB korisnici i to potpuno besplatno do kraja godine!
Za sve koji nisu SBB korisnici, obezbeđeno je promotivno korišćenje UNIFI mreže do 31. avgusta.

GDE JE DOSTUPAN?

Na preko 500 lokacija u Beogradu i drugim gradovima. Možete gledati utakmicu u Beogradskoj areni ili piti kafu u Strahinjića bana, šetati se Trgom slobode u Zrenjaninu ili šetalištem u Vrnjačkoj Banji i imaćete besplatan pristup internetu putem UNIFI mreže. Mapu dostupnih lokacija možete pronaći u nastavku.

Leave a Reply