Internet

Besplatni vebinar “Upravljanje komunikacijama i znanjem na projektima”

Ovaj besplatni vebinar namenjen je svima koji učestvuju u projektima. Kako njihov uspeh zavisi od besprekornog komuniciranja sa članovima tima, donatorima, partnerima i korisnicima i od uspešnog korišćenja stručnih i praktičnih znanja ljudi okupljenih oko projekta, to je logičan početak ciklusa online obuka o projektima.

Teme uvodnog vebinara su:

• obavljanje upravljačkih aktivnosti kroz komunikaciju

• načini i oblici komuniciranja na projektima i njihove uzajamne veze

• odnos između komunikacije i upravljanja znanjem

• važnost kodifikacije, klasifikacije, čuvanja i distribucije znanja

• primeri iz svetske i lokalne prakse.

Vebinar se odvija uživo, a završna trećina je predviđena za pitanja učesnika koji ga prate preko računara. Ne zahteva posebne tehničke uslove (sem prosečne veze sa Internetom). Ima 45 mesta, koja se popunjavaju po redosledu priključenja – bez rezervacija. Nekoliko minuta pre početka, potrebno je kliknuti na sledeći link i popuniti predviđena polja:
http://my.dimdim.com/compass.communications

Predavač je Maja Vujović, direktor agencije Compass Communications, dugogodišnji konsultant UNDP za komunikaciju, edukaciju i upravljanje znanjem i učesnik brojnih projekata tokom tri decenije rada na tri kontinenta.

Bolji svet je e-kurs namenjen razvoju kapaciteta NVO, opštinskih, gradskih i republičkih ustanova, naučnih ili tehničkih inicijativa, kao i medijskih, umetničkih i drugih poduhvata iz oblasti kulture. Ciklus čini šesnaest 90-minutnih vebinara, na ključne teme od pokretanja ideje projekta, sve do njegove evaluacije. Kurs traje 16 nedelja, od sredine maja do kraja juna i, posle letnje pauze, od početka septembra do kraja oktobra ove godine. Vebinari se odvijaju uživo, sredom od 18 h do 19:30 h.

Predavači su: Miljenko Dereta, prof. dr Tamara Džamonja-Ignjatović, Igor Krasnić, Svetlana Mirković, Danijel Nikolić, Jovan Ničić, Violeta Orlović-Lovren, Igor Poltoracki, Ivona Simić i Maja Vujović.

Leave a Reply