AdriaHost
Internet · Provajderi

Besplatno povećanje VPS paketa iz AdriaHost-a

Lepa vesti za sve kojima treba web hosting dolazi iz kompanije Adriahost. Kako se uvek trude da nagrade njihove verne klijente i da poboljšaju kvalitet njihovih usluga, rešili su da povećaju sve njihove VPS pakete, kako za nove narudžbine, tako i za postojeće klijente. Povećanje je totalno besplatnocena ostaje ista.

U narednih 60 dana će svi postojeći VPS serveri biti obogaćeni novim resursima. Ceo sistem će se izvršiti automatski i nisu potrebne dodatne akcije sa strane klijenta.

AdriaHost

AdriaHost

Vaši VPS serveri će dobiti sledeće specifikacije:

 • VPS M paketi
  2 jezgra, 2048 MB RAM, 60GB harddisk
  RAM memorija: sa 1024MB na 2048MB
  Procesor: sa 1 jezgra na 2 jezgra
 • VPS L paketi
  4 jezgra, 4096MB RAM, 80GB harddisk
  RAM memorije: sa 2048MB na 4096MB
  Procesor: sa 2 jezgra na 4 jezgra

Nove specifikacije VPS servera su već uvrstili u njihovu standardnu ponudu koju možete pronaći na stranici VPS serveri. Kontaktirajte ih direktno kako bi došli do najboljeg rešenju za vaše potrebe.

AdriaHost VPS hosting je nаjekonomičniji nаčin dа svom poslovanju ponudite stabilnost i potreban komfor. AdriaHost nudi virtuelne servere sа širokim spektrom operаtivnih sistemа: CentOS, FreeBSD, Debian, Ubuntu i Windows. Ne brinite za skalabilnost, uvek će imati dovoljno resursa zа rad vaše web аplikаcije. Svаki VPS ima rezervisаn CPU, memoriju i prostor nа disku.

Setup VPS servera je besplatan. AdriaHost će za vas instalirati željeni operativni sistem, postaviti panel koji odaberete, podesiti DNS, backup, besplatno izvršiti migraciju vašeg sajta i ispratiti puštanje u rad vašeg sajta ili aplikacije.

Platforma

AdriaHost VPS serveri pružaju virtuelizovane resurse dok se zaposleni u Adrihostu brinu o hardveru, mreži i funkcionisanju same platforme. Na ovoj VPS platformi, mogu da pratie i prilagode resurse svim potrebama klijenta, kao što su RAM i CPU. Svakom serveru je posvećena OS instanca obezbeđujući bezbedno i izolovano virtuelno okruženje. AdriaHost je dizajnirao posebne platforme za svoje proizvode, sa sledećim karakteristikama:

– Svaki VPS server predstavlja kompletan virtuelni sistem sa sopstvenim dodeljenim procesorom, memorijom, mrežom, diskom i operativnim sistemom
– Servere pokreće pouzdana infrastruktura i povezana je sa svim svetskim provajderima
– Arhitektura ne zavisi od hardvera
– OS izolacija između klijenata je obezbeđena kroz namenske OS instance
– Svaki VPS server ima sredstva i resurse koji su zagarantovani
– Multi-platforma podrške za Windows i Linux instance
– Maksimalno fleksibilna platforma
– Redundantno skladištenje svih podataka

AdriaHost virtuelni server je pouzdano rešenje koje nudi pristupačan kvalitet i performanse po veoma povoljnoj ceni.

Leave a Reply