Internet · Provajderi

Besplatno telefoniranje i 12 meseci digitalne televizije po 1 dinar

Brza Internet veza do 16mb/s, IPTV, televizija nove generacije i EUnetPhone besplatno telefoniranje sa inostranstvom je sve što vam je potrebno za kompletnu zabavu u domu.

EUnetADSL nudi izbor paketa sa četiri puta većom brzinom, sa mogućnošću plaćanja prve tri pretplate samo po jedan dinar.

Korišćenjem EUnetADSL-a korisnici imaju brz i stalan pristup Internetu, a telefonska linija će ostati slobodna za telefoniranje. Eunet je obezbedio besplatan setup i najmoderniju WiFi opremu potrebnu za povezivanje računara na Internet. Prednost EUnetADSL-a je u tome što pored brzog pristupa Internetu dobijate besplatne minute za telefoniranje sa inostranstvom korišćenjem EUnetPhone servisa, koji će vam biti automatski aktiviran. EUnetPhone servis vam omogućava i do 10 puta jeftinije telefonske razgovore sa inostranstvom u odnosu na standardno telefoniranje

Od sada ekskluzivno uz EUnetADSL imate mogućnost korišćenja IPTV – televizije nove generacije, godinu dana za po jedan dinar mesečno. Potpuni uvid u programske šeme, mogućnost naprednog pretraživanja programa, detaljne informacije o programu koji se trenutno gleda, kreiranje liste omiljenih kanala, elektronska videoteka – samo su neke od naprednih mogućnosti koje će po prvi put biti dostupne gledaocima u Srbiji.

Posle tri meseca po 1 dinar, EUnetADSL dostupan po ceni od 799 dinara.

Leave a Reply