Internet · Provajderi

Besplatno telefoniranje uz EUnetADSL

Novogodišnji praznici su prava prilika da pozovete vama drage osobe ma gde one bile. Imajući to na umu EUnet je pustio u rad novi servis – EUnetPhone, koji treba da vam omogući telefoniranje sa čitavim svetom i po desetostruko nižim cenama, a u okviru EUnetADSL paket. Iznenađenje u okviru ovog paketa je do 20 minuta besplatnih razgovora mesečno.

U prvoj fazi ova usluga će biti dostupna svim EunetADSL korisnicima, a ukoliko želite da telefonirate duže od predviđenog poklon paketa, razgovori će vam biti tarifirani kroz vas ADSL račun. EUnetPhone servis možete korisiti odmah tako sto ćete sa vašeg broja telefona na kome je realizovan EUnetADSL pozvati 011 3020204, a zatim birati željeni broj u svetu.

Ukoliko želite da koristite EUnetPhone sa drugih telefonskih brojeva, mobilnih ili fiksnih, potrebno je da se javite na 0700 300 400 kako bi Vam aktivirali servis i na tom broju.

Sve informacije u vezi sa pozivima koje ste ostvarili možete pogledati na korisničkom portalu my.eunet.rs, tako što ćete se prijaviti sa vašim adsl korisničkim imenom i lozinkom i odabrati opciju EUnetPhone.

Više detalja o servisu možete pogledati ovde.

Cene telefonskih razgovora možete pogledati ovde.

Leave a Reply