Internet

Bill Gates postao Deda Mraz

Jedna korisnica servisa Reddit veoma se iznenadila kad je otkrila da ju je ove godine darivao glavom i bradom penzionisani osnivač Microsofta i milijarder Bill Gates . A ona je priželjkivala iPad kao poklon…

Rachel je na Redditu objavila svoj spisak darova za svog tajnog Deda Mraza, a tražila je šminku, lak za nokte, ‘šljašteće stvari’ i Appleov tablet.

Nije dobila ono što je očekivala, ali zato jeste vverojatno jedno od najvećih iznenađenja u životu, prenosi Buzzfeed.  Sve što je znala o svom tajnom darodavcu bilo je da se zove Bill. Opisala ga je kao prijateljski nastrojenog i bilo joj je pomalo žao što se mora mučiti s nabavkom ženskih stvari. Na Rachelinu adresu stigao je paket. Naslovljen ‘Za Rachel, od Billa’. U njemu je bila plišana krava, obaveštenje o donaciji u njeno ime za dobrotvornu ustanovu Heifer International i knjiga National Geographica o putovanjima.

Bill Gates

Uspela je čak i preskočiti vlastoručno potpisanu posvetu na prvoj stranici knjige Journey of a Lifetime. Tek kad je otvorila omotnicu i u njoj našla fotografiju, shvatila je da u rukama drži darove jednog od najbogatijih i najpoznatijih ljudi na svetu.

‘Nikad u čitavom svom životu nisam očekivala da će me neko poput Billa tako dobro razumeti. Jako sam mu zahvalna’, napisala je Rachel i na kraju dodala: ‘Oprosti za Appleov iPad na popisu želja, to je bilo zbilja nezgodno.’ ;)

Leave a Reply