email
Internet

BizMail – Prva domaća poslovna elektronska pošta

Poslovnim korisnicima u Srbiji od danas je dostupna nova email platforma. BizMail predstavlja email rešenje koje treba da zaštiti, organizuje elektronsku poštu i učini je pristupačnijom za svakog korisnika gde god se on nalazio.

Šta je BizMail?

BizMail je platforma za poslovne korisnike email servisa koji žele da sebi i svojim kolegama olakšaju komunikaciju i rad na zajedničkim projektima, kao i samu organizaciju posla, a da pritom podignu nivo bezbednosti email infrastrukture.

email

 

Kompletna email infrastruktura je sinhronizovana i dostupna preko bilo kog uređaja (iPhone/android/tablet/notebook). Koje su prednosti ovog rešenja u odnosu na sva druga? BizMail se hostuje u Srbiji, na najboljoj opremi smeštenoj u najvećim data centrima, a stalnu podršku korisnicima pružaju domaći stručnjaci. Dostupna su dva osnovna vida usluge BizMail rešenja, Hosted Exchange i Email Relay.

BizMail Hosted Exchange (Hosted Microsoft Exchange) je rešenje koje će unaprediti organizaciju poslovanja i internu poslovnu komunikaciju, uz visok nivo sigurnosti (SSL) i zaštite privatnosti i podataka. Naša platforma pruža email komunikaciju, deljenje kontakata između ljudi unutar organizacije, deljenje kalendara, deljene foldera, pristup emailu preko Outlook Web Access-a i druge pogodnosti.

BizMail Relay je email rešenje koje nalazi namenu u kompanijama koje imaju problema sa sigurnošću i dostupnošću svojih email servera. Sa BizMail-om server je dostupan sa svake potrebne lokacije, u isto vreme je siguran i zaštićen, a elektronska pošta neometano saobraća u svakom trenutku.

BizMail sistem

Iza BizMail projekta stoji domaća kompanija IT4biz koja je specijalizovana za pružanje  IT usluga. Od 2008. kada je osnovana, do danas, radi na projektima održavanja i unapređenja IT infrastrukture u poslovnim okruženjima. IT4biz kao uspešan primer domaćeg IT preduzetništva, zapošljava mlade i stručne ljude i kontinuirano ulaže u svoje ljudske i tehničke kapacitete.

BizMail radi na aktuelnom i superiornom serverskom sistemu IT4biz-a uz partnersku podršku Microsoft-a i mCloud platforme.

Novi korisnici mogu preko Web sajta poslati upit za ponudu na koji će u najbržem roku odgovoriti neko iz BizMail tima sa odgovarajućim predlogom rešenja. Za sva pitanja i nedoumice, dostupan je ceo tim, koji je tu da korisnika uputi i provede kroz proces prelaska na novu platformu uz kompletnu tehničku podršku.

Značaj BizMail platforme

Prelaskom na BizMail platformu korisnik dobija potpunu kontrolu nad svojim email servisom, zaposlenima se omogućava lakša komunikacija i organizacija na dnevnom nivou.

Korisnik dobija pristup svom nalogu na kome može da pravi sve potrebne izmene i podešavanja koristeći kapacitete svog prostora na serveru. Svi podaci korisnika, bez obzira na tip usluge koju je odabrao, su potpuno sigurni i zaštićeni.

 

BizMail platforma omogućava svakom poslovnom okruženju da predupredi sve nedostatke sa dosadašnjim email servisima. Uz sve tehničke prednosti ovog rešenja, BizMail tim je tu da pruži stručno savetovanje i redovnu podršku svim kupcima koji se odluče za BizMail.

Leave a Reply