Blogosfera

Počele prijave za Blogomaniju 13

Konferencija Blogomanija će se ove godine baviti sledećim temama: Digitalni marketing i PR, Content i Društvene mreže.

Nakon prošlogodišnje Blogomanije održane na Staroj Planini, na kojoj je bilo više od 400 učesnika iz regiona, druga po redu regionalna konferencija o sadržajima na internetu održaće se od 28. novembra do 1. decembra na Kopaoniku.

Cilj ovogodišnje Blogomanije je razmena regionalnog i međunarodnog iskustva pri kreiranju uspešnih priča i dobrog sadržaja, kako od strane pojedinaca, tako i na korporativnom nivou. Sve više se govori o content marketingu, spominje se storytelling kao novi-stari vid marketinga. Na Blogomaniji 2013 će biti reči o svim ovim novim pojmovima, objasnićemo šta je to content (sadržajni) marketing, kako nastaju prave priče, zašto pripovedanje ne znači i laganje.

blogomanija.me

Na Blogomaniji će i ove godine učestvovati dokazani stručnjaci u svojim oblastima, koji će kroz razne forme prezentacija svoje iskustvo i znanje podeliti sa učesnicima.

Pored kvalitetnih predavanja, radionica i panela, sve učesnike očekuju i brojne aktivnosti van programa, o kojima će biti više reči u narednom periodu.
Pridružite nam se i podelite svoje iskustvo i znanje sa učesnicima iz svih krajeva bivše Jugoslavije, dođite da naučite nešto novo, da se upoznamo i da se družimo. Pozitivni utisci koje nose posetioci od prošle godine obavezuju nas da ovogodišnju Blogomaniju napravimo još kvalitetnijom i sadržajnijom – kao primer drugima.

Za konferenciju se možete prijaviti klikom na ovaj link, a mi preporučujemo da to uradite što pre, pogotovo ukoliko ćete koristiti povlašćene cene smeštaja, s obzirom na to da vlada veliko interesovanje!

Leave a Reply