Internet · Provajderi

BMW-web.tv

Još više svežih informacija, uzbudljiva i interaktivna: BMW-web.tv, svetska internet televizijska usluga, krenula je online sa otvaranjem Međunarodnog sajma automobila u Frankfurtu (IAA). Gledaoci mogu uživati u fascinantnom svetu BMW-a na devet kanala i to non stop. Vrhunska zabava je zagarantovana programima koji se bave temama poput tehnologije, moto sporta i naravno najnovijim modelima automobila i motocikala.

lako ove godine ne stignete na sajam u Frankfurtu, preko  BMW-web.tv bićete u toku – uz odličan kvalitet slike. Dok se konvencionalni TV kanali drže programskih šema, na
BMW-web.tv programima gledaoci mogu sami projektovati programsku listu, memorisati je i preko bilo kog računara sa pristupom globalnoj mreži, posmatrati šou.

Svima onima koji bi pratili ove programe dok su u pokretu omogućen je transfer programa preko pretplatničkih kanala ili preko iPod-a i iTunesa. Da ne zaboravimo, važno nam je šta vi mislite o ovome: programi nisu samo za gledanje već su i za ocenjivanje. Zahvaljujući sofisticiranim navigacijskim i pretra-živačkim funkcijama, programi stari i po nekoliko meseci lako se pronalaze.

Leave a Reply