Internet

Online sesija “Budućnost Interneta”

U četvrtak 14. maja od 11:30 do 12:30 održaće se  online sesija sa temom „Budućnost Interneta“.

Sesiju će voditi Jane Butler, Savetnik za tehnologiju u kompaniji Cisco, a tokom online sesije Jane Butler će podeliti sa učesnicima neke od ključnih tema sa konferencije “Budućnost Interneta” koja se održava ove nedelje u Pragu.

Osim toga podeliće sa prisutnima i svoja razmišljanja o Internetu kao platformi za inovacije, buduće trendove i izazove koji su pred nama. Učesnici sesije biće u mogućnosti da postavljaju pitanja i dobiju odgovore na njih.

Ukoliko ste zainteresovani da prisustvujete ovom događaju, potvrdite na e-mail [email protected] ili telefonom na 011 761 7026.

Više o konferenciji:

“Budućnost Interneta” možete pročitati na http://www.fi-prague.eu/

Više o Jane Butler:

Jane Butler radi kao savetnik za tehnologiju CTO u kompaniji Cisco koji oblikuje tehnološke smernice kompanije. Takođe vodi Cisco’s Global Consulting team koji obuhvata senior tehnologe širom sveta. Većina njih radi na pitanjima od globalne važnosti sa telima kao što su ITU, IEEE, IETF, ISOC. Jane je takođe Predsednik Istaknutih inženjera kompanije Cisco, ustanove koja vodi inovacije u rešenjima i strategiji arhitekture u ovoj oblasti. Podržava rast Interneta i mnoge edukativne i razvojne inicijative u zemljama u razvoju širom sveta i takođe provodi dosta vremena ohrabrujući mlade devojke da započnu inženjersku karijeru.

Kako se priključiti:

Sesija je na engleskom jeziku, a održaće se preko Cisco WebEx platforme za kolaboraciju. Online sesiji možete se prikljućiti na sledeći način:

Posetite https://ciscosales.webex.com/ciscosales/j.php?ED=119399632&UID=0&PW=ac1c59394c3722211559 ,

unesite svoje ime i email adresu, unesite šifru: internet, i kliknite na “Join now”.

Takođe možete pristupiti glasovnoj opciji pozivanjem lokalnog broja 011 2092 098, pritisnite 3 da biste prisustvovali sastanku i zatim pratite znak da unesete broj sastanka (206 263 064) praćenog znakom #.

Sistem će vam ponuditi opciju povratnog poziva i možete dati telefonski broj na koji biste želeli da primite poziv. Ovo će vam omogućiti da slušate, postavljate pitanja i dobijate odgovore. Ukoliko se ovo ne desi, izaberite „Communicate“ sa vrha meni bara i izaberite „Join conference“. Pojaviće se mali ekran sa pitanjem da unesete svoj telefonski broj.

Leave a Reply