Internet

Burek.com dočekao milionitog člana

Nakon samo devet godina postojanja, internet forum/zajednica Burek.com je poželeo dobrodošlicu svom milionitom članu. Od 2002. godine Burek.com ujedinjuje internet prostor bivše Jugoslavije idejom potpuno slobodne razmene iskustva bez kulturnih i istorijskih prepreka. Ime Burek odabano je sa jasnom asocijacijom na možda poslednji simbol koji spaja naizgled nespojive ljude. U vremenu kada je nastao, na domaćem Internetu je postojalo nekoliko kvalitetnih, tehničkih zajednica ali nijedna gde bi se običan korisnik mogao osećati kao kod kuće.

Danas Burek.com mesečno poseti i više od milion različitih ljudi, koji pregledaju više od deset miliona stranica. Preko pola miliona tema sa preko devet miliona komentara nepresušan su izvor informacija za sve brojniju zajednicu. Predani tim profesionalaca i veliki broj entuzijasta se brine da teme budu aktuelne i da se redovno ažuriraju. Tradicionalni mediji vrlo često prenose vesti i prateće sadržaje objavljene ekskluzivno upravo na Bureku.

Od 2005. godine, Burek je dostupan i preko mobilnih telefona i spada medju najposecenije mobilne destinacije u Srbiji sa trendom porasta broja korisnika, a od 2009. do danas predstavljeni su i dodaci ovoj velikoj porodici u vidu sajtova www.conquiztador.rs, www.totalcar.rs, i www.velikikuvar.com. Za 2011. najavljena su nova iznenađenja.

Leave a Reply