buzz
Internet

BuzzMonitor – monitoring svih javnih komunikacionih kanala na internetu

Kompanija Ninamedija je povodom 10 godina poslovanja lansirala novi inteligentni servis, pod nazivom BuzzMonitor, koji menja celokupno poslovanje  kompanija i pomera tržište klipinga na regionalnom nivou. U pitanju je softver koji na najprecizniji način prati sve javne kanale komunikacije na internetu, a kog su kreirali srpski programeri u najnovijim informacionim tehnologijama.

Uz pomoć BuzzMonitor-a ne samo da će odmah imati pristup šta online mediji i društvene mreže, poput Facebooka i Twittera, pišu o brendu, kompaniji, određenoj temi, političkoj partiji, pojedincuili kampanji itd, već će korisnici automatski dobiti povratnu informaciju o reagovanju javnosti. Kroz brzu pretragu unutar vesti i članaka, ali i unutar komentara i diskusija posetilaca, korisnici će moći pravovremeno i precizno da prate tokove javnog mnjenja. Zbog toga je BuzzMonitor važan oslonac u prevenciji kriznih situacija, podizanju efikasnosti kampanja i preciznom i pouzdanom planiranju aktivnosti na internetu.

Ovakav proizvod na našem tršištu nema konkurenciju jer nudi najviša moguća tehnološka rešenja, pouzdanu analizu veće količine podataka, kao i tačno izveštavanje, a sve to uz neverovatnu lakoću korišćenja korisničkog interfejsa.

Pored aplikacije, korisnicima BuzzMonitor servisa biće dostupan i profesionalni analitičar društvenih mreža, koji će na osnovu postavljenih parametara i interesovanja korisnika definisati pojmove za analizu na društvenim mrežama. Rezultati će korisnicima biti predstavljeni grafički, kako bi dobili potpunu jasnoću, preglednost i preciznost, na osnovu kojih će praviti dalje poslovne planove.

Leave a Reply