Internet

Carlsberg Srbija na online danu karijera i znanja

Kompanija Carlsberg Srbija, jedan je od učesnika drugog po redu Virtualnog dana karijera i znanja, online sajma zapošljavanja, koji se održava u periodu od 5. do 12. oktobra.

Posetioci virtualnog sajma će na web adresi www.dankarijera.com, u trajanju od sedam dana imati mogućnost da se upoznaju sa mogućnostima zaposlenja u kompaniji Carlsberg Srbija, kroz „chat“ sobe komuniciraju sa osobama iz Sektora ljudskih resursa ove kompanije, a biće im dostupna i iskustva zaposlenih u drugim sektorima kompanije, kao i saveti za razvoj karijere.

U okviru programa „Open Carlsberg“ koji uključuje i stručne prakse, posetioci će moći da se prijave i za stažiranje u kompaniji Carlsberg Srbija, koje će im pružiti značajno znanje iz nekoliko različitih sektora poslovanja i iskustvo rada u velikoj kompaniji. Kao srebrni izlagač na sajmu, Carlsberg Srbija će na svom virtualnom štandu ponuditi mnoštvo multimedijalnih sadržaja, usmerenih na edukaciju i savetovanje na polju karijere, što će posebno korisno biti novajlijama u oblasti traženja posla.

Dobri uslovi rada, mogućnost profesionalnog napretka i pozitivna atmosfera u kolektivu, osnovni su razlozi zbog kojih je kompanija Carlsberg Srbija već godinama među najpoželjnijim poslodavcima. Virtualni dan karijera i znanja sjajna je prilika za posetioce da se na jednostavan način, putem internet prezentacije koja podseća na stvarni sajam i omogućava direktan kontakt sa poslodavcima, upoznaju sa poslovanjem kompanija u kojima žele da otpočnu karijeru.

Carlsberg Srbija d.o.o. posluje u sastavu Carlsberg Group, četvrte po veličini svetske kompanije za proizvodnju piva. Carlsberg Group trenutno posluje u više od 150 zemalja i na svetskom nivou ukupno zapošljava oko 43.000 ljudi. U septembru 2003. godine kompanija Carlsberg Breweries A/S otkupila je većinski deo akcija Pivare Čelarevo a.d. u jednoj od najuspešnijih privatizacija u Srbiji, čime se kompanija Carlsberg svrstava među najveće strane investitore u srpsku privredu, sa ukupnom investicijom od preko 165 miliona evra. U novembru 2005. godine pivara je ponela prestižno ime Carlsberg Srbija d.o.o. i postala deo međunarodnog koncerna za prozvodnju piva Carlsberg Breweries A/S.

Leave a Reply