Društvene mreže · Internet

ChaseBuzz.com – nova poslovna mreža za razmenu uspešnih ICT priča

Kako bi doneli bolju poslovnu odluku i povećali procenat realizacije i uspešnosti svojih projekata, od sada ICT stručnjaci i menadžeri u celom svetu na novopokrenutoj internet poslovnoj mreži www.chasebuzz.com mogu dobiti uvid u mogućnosti različitih informatičkih sistema, pročitati o uspešnim ICT projektima, pregledati studije slučaja i saznati o iskustvima korisnika u implementaciji određenih ICT rešenja.

Zahvaljujući budućoj social networking funkcionalnosti ove mreže, korisnici će moći uspostaviti saradnju sa određenom ICT kompanijom ili ICT stručnjacima.

Začetnik ove ideje i pokretač poslovno-društvene mreže chasebuzz.com je kompanija Serengeti iz Zagreba, koja je tako stvorila prvi globalni medij putem kog je ICT stručnjacima i poslovnim korisnicima omogućeno informisanje, povezivanje, razmenjivanje iskustava ili traženja inspiracije, a ICT kompanijama prostor za prezentovanje znanja, iskustva i poslovne uspešnosti.

U procesu odlučivanja o izboru nekog ICT rešenja i najboljeg ponuđača za implementaciju, kompanije su suočene s uveravanjem kako će određeni informatički sistem uneti revoluciju u njihovo poslovanje. Jedini način da kompanije steknu stvarni uvid u mogućnosti potencijalnih rešenja je iskustvo drugih korisnika”, rekao je Goran Kalanj, direktor kompanije Serengeti i vlasnik poslovne mreže chasebuzz.com.

“Chasebuzz je referentna internet mreža i pretraživač koji na jednom mestu donosi veliki broj uspešnih ICT priča bez obzira na mesto njihove implementacije, veličinu ili tip informatičkog rešenja. Ujedno, iskustva drugih korisnika su od neprocenjive vrednosti tako da kompanijama omogućavaju bolju projektnu pripremu i smanjenje faktora rizika pri implementaciji projekata.”
Poslovna mreža chasebuzz.com informacionim i komunikacionim kompanijama omogućuje objavljivanje svojih uspešnih priča (success stories) i definisanje podataka koji opisuju pojedini success story – naziv, vrsta ICT rešenja, država implementacije ili oblast poslovanja kupca poslovnog rešenja.

S druge strane, posetioci ove poslovne mreže mogu dobiti uvid u to koja su od rešenja implementirana u njihovim segmentima poslovanja ili, na primer, mogu uporediti konkurentna rešenja u cilju kreiranja kvalitetne analize.

U budućnosti će poslovna mreža chasebuzz.com imati i druge elemente social networkinga – komentarisanje, chat komunikaciju, razmenu iskustava i poruka, ostvarivanje poslovnih preporuka i ocenjivanje uspešnih priča.

Nova poslovna mreža chasebuzz.com namenjena je prevenstveno ICT stručnjacima, ali i analitičarima i menadžerima iz srednjeg i višeg menadžmenta, odnosno, direktorima raznih poslovnih sektora i članovima uprava.

Poslovna mreža www.chasebuzz.com je u potpunosti besplatna za sve korisnike i posetioce.

Leave a Reply