Internet · Operateri · Provajderi

Control mobilni Net – novo iz mt:s-a

Novi paket Control mobilni Net omogućava korisnicima da uživaju u svim prednostima mobilnog Interneta uz potpuni uvid u potrošnju, što im  pruža dodatni komfor.

Uz mesečnu pretplatu, koja uvek iznosi 1300 dinara, dobijate inicijalnih 4 GB za prenos podataka, kao i novih 3 GB svakog narednog meseca. Ako se opredelite za ovaj paket uz ugovor na šest meseci, dobićete modem i SIM karticu po ceni od samo 1 dinar.

Sve korisnike očekuje i dodatna pogodnost. Ukoliko u toku meseca ne potrošite sve GB iz pretplate, preostala količina podataka biće preneta u naredne mesece, sve do ukupne količine od najviše 15 GB. Ako, pak, imate potrebu za dodatnom količinom podataka za prenos, u svakom trenutku paket Control mobilni Net možete da dopunite na bilo koji način za prepaid dopunu. Za surfovanje po povoljnijim cenama, izaberite Data plus prepaid dopune od 50 MB, 250 MB, 500 MB ili 2 GB.

Pored ovog novog paketa, od 15. aprila 2010. godine primenjuje se i nova cena za prenos podataka u paketu Prepaid mobilni Net koja je sada znatno niža i iznosi 5,90 dinara za 1 MB.

Leave a Reply