E-servisi · Internet

Corvus Info postao ovlašćeni zastupnik Verisign SSL sertifikata za sigurnost na Internetu za jugoistočnu Evropu

Firma Corvus Info d.o.o., članica M SAN grupacije, postala je ovlašćeni zastupnik svetskog broj jedan SSL sertifikata kompanije Verisign za jugoistočnu Europu.

Corvus Info je prva firma na tom području koja je svojim klijentima na regionalnom tržištu, među kojima su i renomirani partneri M SAN Grupe i ključni korisnici KING ICT-a, u mogućnosti ponuditi najviši nivo sigurnosti u zaštiti i prenosu podataka putem interneta.

Verisign SSL sertifikat uz enkriptovanu zaštitu unesenih podataka pruža dodatnu sigurnost garancijom o identitetu web stranica firme u čijem je vlasništvu. Upravo zbog toga, Verisign SSL sertifikati su vema cenjeni u svetu, te nezaobilazan izbor web trgovina, bankarskih sistema, društvenih web mreža, te Intranet rešenja.

“Corvus Info je proširenjem ponude omogućio stvaranje dodatne vrednosti svojim klijentima u regionu koji će uz prvoklasno CMS rešenje za web portale i web trgovine moći povoljno odabrati i najkvalitetnije SSL sertifikate trenutno dostupne na tržištu”, naglasio je Martin Kralj, voditelj projekata tvrtke Corvus.

Leave a Reply