Internet · Provajderi

CPM lansirao novi portal SRBIJA.SUPERODMOR.RS

Centar za profesionalizaciju medija u okviru kompanije “Ringier Axel Springer” pokrenuo je novi projekat, portal www.Srbija.SuperOdmor.rs. Projekat za cilj ima predstavljanje turističkih potencijalia Srbije. Ovo je najkompletniji onlajn vodič kroz Srbiju, koji će zasigurno svim posetiocima dati sve informacije koje su im neophodne za bilo koju turističku lokaciju u Srbiji.

Novi portal na adresi www.srbija.superodmor.rs, donosi najsveobuhvatniju, najprecizniju i najbolju virtuelnu promociju naše zemlje. Novi onlajn vodič omogućiće svim posetiocima da provere ceo turistički potencijal Srbije i da do najsitnijeg detalja isplaniraju svoju posetu određenoj destinaciji.

Virtuelna tura kroz Srbiju predstavljena je i uz pomoć mapa i legendi, tako da svako lako može da proveri sva mesta od interesa u okolini svakog većeg grada, ili napravi kroz mapu detaljan itinerarijum svoga puta kroz Srbiju.

One thought on “CPM lansirao novi portal SRBIJA.SUPERODMOR.RS

  1. Cortina Dampeco

    Mislim da bi bolja bila inicijativa da se ponovo uvedu lektori u medije i da urednici konacno citaju vise od naslova clanaka u novinama (jer samo proveravaju na koju se politicku opciju, politicara ili tajkuna odnosi clanak i u kakvom svetlu ih prikazuje).

Leave a Reply