SBB logo
Internet · Kablovska i sat. TV

D3i – SBB digitalna IP televizija preko ADSL-a

Kompanija SBB pokrenula je novu uslugu za sve ljubitelje dobrog TV programa – SBB digitalnu televiziju bez potrebe za ugradnjom kablovske mreže.

SBB lansira u susret korisnicima D3i servis, zasnovan na IPTV tehnologiji, kojem se može pristupiti svuda u Srbiji gde postoji kvalitetna fiksna ili bežična konekcija bilo kog internet provajdera. Digitalna televizija D3i sada stiže i u ona domaćinstva koja nemaju tehničke mogućnosti za veoma popularnu D3 – SBB kablovsku digitalnu televiziju.

SBB logo

Spisak kanala koje obuhvata D3i je dugačak, baš kao i onaj na D3. Tu je čak više od 100 najtraženijih kanala u digitalnom i HD kvalitetu slike za TV prijemnike, bez potrebe za ugradnjom kablova ili antena i uz jedinu preporuku SBB-a, da brzina internet konekcije ne bude manja od 4 Mb/s.

Najnovija ponuda iz SBB-a sadrži i skoro sve servise koje pruža već široko poznata i rasprostranjena D3 usluga, kao što su: D3 GO – televizija na mobilnim telefonima, tabletima i računarima, mogućnost gledanja TV emisija iz početka ili unazad u roku od 72h od emitovanja, SBB Video klub koji u svojoj bazi ima više od 2000 popularnih filmskih, serijskih, dokumentarnih naslova, muzike i sporta, kao i besplatna SBB WiFi zona za sve pretplatnike D3i paketa.

Leave a Reply