dids-2015
Internet

Dan internet domena Srbije pratite uživo preko Interneta

Preko 300 posetilaca prijavilo se za DIDS 2015 – Šestu godišnju konferenciju o razvoju Interneta u svetu i na .RS i .СРБ domenskim prostorima Srbije. Dan internet domena Srbije se ove godine održava 10. marta, u Hotelu “Metropol Palace” u Beogradu, pod sloganom “U kom si internet filmu?”.

Svi koji ne mogu da budu posetioci uživo, program DIDS-a mogu da prate i preko Interneta, pre svega na sajtu na adresama dids.rs i дидс.срб, preko sajta RNIDS-a, kao i na brojnim sajtovima medijskih pokrovitelja: LiveTV.rs, RTS, B92, Južne vesti, ITdogadjaji.com, MarketingITD.com, Netokracija i Radio Laguna.

dids-2015

Internet prenos DIDS-a počinje u 10.00 i traje do 15.30, a pitanja za učesnike mogu da se postavljaju i putem Tvitera, uz hešteg #dids2015.

One thought on “Dan internet domena Srbije pratite uživo preko Interneta

  1. Dejan R. Popovic,

    Proslo je vec desetak dana od kada je Federalna komisija za komunikacije (FCC) SAD usvojila nov plan za regulaciju Interneta (“FCC Adopts Strong, Sustainable Rules to Protect the Open Internet”), a da niko od domacih strucnjaka nije nasao za shodno da objasni javnosti kako to FCC misli da Internet uslugu ili uslugu pristupa Internetu reklasifikuje iz informacione usluge u telekomunikacionu uslugu?

    Posto je ovaj dogadjaj u SAD vazan za dalji razvoj Interneta u svetu, bilo bi lepo da neki domaci ili strani ucesnik na DIDS 2015 kaze rec-dve na tu temu.

Leave a Reply