Internet · Provajderi

Deda Mraz se obraća deci u bolnicama pomoću Cisco video linka

Video konferencija u dečjim bolnicama donosi radost praznika

Služeći se Cisco® tehnologijom Objedinjenih komunikacija, mladi pacijenti i njihove porodice u bristolskoj Kraljevskoj dečijoj bolnici, Kraljevskoj dečijoj bolnici (Jorkhil) u Glazgovu i Bolnici Naše Gospe u Kramlinu, u Irskoj, mogu neposredno da pričaju sa Deda Mrazom putem video linka postavljenog u svakoj bolnici. Deca mogu da saopšte Deda Mrazu svoje božićne želje, a njegovi pomoćnici- vilenjaci, u obliku osoblja kompanije Cisco®, biće tu da lično uruče deci poklone.

Santa Claus Connection kompanije Cisco® omogućava deci koja tokom praznika ne mogu da napuste bolnicu da delimično osete duh Božića. Ovaj program se drugi put odvija u Velikoj Britaniji, a obradovao je tokom prethodnih pet godina decu u SAD, Kanadi i Nemačkoj.

Sve ovo je moguće zahvaljujući snazi Objedinjenih komunikacija. Rešenje Cisco Unified Communications je siguran bežični komunikacioni sistem u kome su integrisani glas, video i podaci. Zaposleni u kompaniji Cisco® dali su prilog u vidu pojedinačnih poklona i novčanih donacija kako bi se deci koja božićne praznike provode u bolnicama ispunile želje.

“Deca u našoj bolnici propuštaju neke od uzbudljivih aktivnosti koje se obično dešavaju uoči Božića sa njihovim roditeljima i prijateljima. Santa Claus Connection zaista može Božić da učini posebnim za njih, i olakša taj izuzetno težak period i njima i njihovim roditeljima” izjavio je Džejmi Redfern, upravnik Kraljevske dečije bolnice (Jorkhil) u Glazgovu. “Cisco® tim je zaista pomogao da se mnogim mladima ovde ulepša Božić, i mi smo im za to vrlo zahvalni”.

Leave a Reply