Categories
Internet

DIDS 2014 konferencija danas i uživo preko Interneta

Preko 300 posetilaca prijavilo se za DIDS 2014 – Petu godišnju konferenciju o razvoju Interneta u svetu i na .RS i .СРБ domenskim prostorima Srbije. Dan internet domena Srbije ove godine održava se 10. marta 2014. u Hotelu “Metropol” u Beogradu, pod sloganom “Domenizacija, Društvenizacija, Dobra lokacija”.

Celodnevni program DIDS-a, pored IT profesionalaca iz svih privrednih oblasti, internet provajdera i ovlašćenih registara, okupiće i ostale domaće korisnike Interneta, koji će imati priliku da uživo čuju iskustva dvadesetak stranih gostiju i domaćih učesnika Konferencije.

DIDS2014

Oni koji nisu uspeli da budu među predviđenim brojem posetilaca, program DIDS-a mogu da prate i preko Interneta, pre svega na sajtu na adresama dids.rs i дидс.срб, preko sajta RNIDS-a, ali i na brojnim sajtovima medijskih pokrovitelja: RTS, Blic, B92, Južne vesti, Radio Laguna, MarketingITD.com, ITdogadjaji.com i LiveTV.rs.

Internet prenos DIDS-a počinje u 10.00 i traje do 15.30, a pitanja za učesnike mogu da se postavljaju i putem Tvitera, uz haštag #DIDS2014.