Internet · Provajderi

Doček Nove godine uz KupiMe.com popuste

Servis za grupnu kupovinu, KupiMe.com obezbedio je značajne popuste za doček Nove godine u nekoliko evropskih metropola. Zahvaljujući raznovrsnoj ponudi, korisnici ovog servisa biće u poziciji da na vreme rezervišu doček Nove 2013. godine na nekoliko interesantnih lokacija u inostranstvu.

Interesantna kombinacija shoppinga i dočeka Nove godine očekuje sve koji se odluče da ovu nezaboravnu noć proslave u Budimpešti ili Beču. Naravno, tu je i prelepi Ohrid u susednoj Makedoniji spreman da ugosti sve koji Novu godinu žele da proslave u ovom srednjevekovnom gradu.

Doček Nove godine u Budimpešti u vidu dva noćenja i uz prevoz autobusom je idealna kombinacija turističkog obilaska znamenitosti i ludog noćnog provoda u glavnom gradu susedne Mađarske.

Za one koji žele da iskoriste praznične popuste tu je odlična kombinacija šopinga i dočeka Nove godine u Beču. Posetioci će moći da u najvećem outletu firmirane robe Pandorf iskoriste popuste do 90% na firmiranu robu najvišeg kvaliteta dok ih uveče očekuje nezaboravna zabava na carskim trgovima Beča.

Za one koji žele da pored slavlja obiđu i prelepe istorijske znamenitosti, tu je aranžman za doček Nove godine na Ohridu, čarobnom biseru Balkana. Ova ponuda obuhvata 4 dana (3 noćenja) uz autobuski prevoz.

Leave a Reply