Internet

Domaći domeni za uspešan posao

Na ovogodišnjoj konferenciji “Web fest.me”, Lizabet Mek Debor, izvršni direktor u kompaniji Sedo GmbH, govorila je o značaju internet domena u savremenom biznisu. Između ostalog, izjavila je “Kupite domaće domene za uspešan posao na lokalnom nivou” i dodala da je “naziv domena kuća vaše kompanije na Internetu, a Fejsbuk, Tviter i druge društvene mreže su delovi marketing miksa“.

Kompanija Sedo GmbH se bavi online marketing rešenjima baziranim na dva pristupa  – Affiliate marketing i Domain marketing (korišćenje određenih internet adresa za promociju usmerenu ka određenim ciljnim grupama), a gospođa Lizabet je odgovorna za odseke globalne prodaje, razvoja poslovanja i marketinga.

Druga po redu “Web fest.me” konferencija održana je 20. i 21. septembra u hotelu “Splendid”, u Budvi. Ova konferencija je najveći regionalni internet festival posvećen promociji i unapređenju interneta i društva u celini. Sačinjena je od online takmičenja za najbolji veb sajt/veb projekat i konferencije koja okuplja najpoznatije svetske stručnjake iz svih oblasti veb industrije. Misija joj je poboljšanje kvaliteta života ljudi u regionu, a u izvesnoj meri i na globalnom nivou, i to podizanjem nivoa svesti o internetu i njegovim mogućnostima kroz edukaciju, takmičenje, druženje i dodelu priznanja najzaslužnijima.

Leave a Reply