Društvene mreže

Instagram omogućio direktno slanje fotki i video zapisa drugim korisnicima

Kako prenosi AndroidRevija.coma, Instagram je u Njujorku juče otkrio nekoliko velikih novosti vezanih za njihov servis za deljenje fotografija. kao što je i očekivano, Instagram je omogućio dodatnu privatizaciju fotografija i videa kroz novu funkciju Instagram Direct.

Instagram Direct omogućava korisnicima da šalju foto i video poruke direktno drugim korisnicima. Vašu multimedijalmu poruku možete poslati jednoj osobi privatno ili na adrese do 15 drugih korisnika.

instagram-direct

Ova druga opcija može biti korisna za deljenje sadržaja sa  saradnicima ili sa širom familijom. za razliku od sličnih funkcija na drugim servisima koji ograničavaju konverzaciju samo na prijatelje i pratioce,  kod Instagram Directane morate pratiti određenu osobu da bi ste joj mogli poslati ovaj svojevrsni MMS.

Ove poslate i primljene poruke smeštaj use u centralno poštansko sandučeInstagram Inbox. nakon slanja poruke, korisnici će moći da vide koji primaoci su videli poruku i koji su je “lajkovali”.  Takođe, kak ose dodaju, prikazuju se i komentari na ove poruke.

Leave a Reply